måndag 22 juni 2015

GRÖNKÅLSCHIPS

Idag testade jag att göra grönkålschips för första gången. Oj vad gott det var! Jag gillar grönkål i juice och i sallad men det här var ju riktigt mumsigt och väldigt enkelt. Grönkål är ju bland det nyttigaste man kan äta och sägs vara det effektivaste för att bekämpa cancer. Det här kommer jag definitivt göra igen!


Man tar 200 g grönkål och skär i mindre bitar. 

GRÖNKÅLSCHIPS

Lägg i en skål och häll över 1 msk olivolja och lite flingsalt.

GRÖNKÅLSCHIPS

Blanda runt och lägg på en plåt, lägg mindre än vad jag gjort på bilden för alla mina blev inte krispiga. Bättre att köra 2 omgångar. In i ugnen på 200 grader i 7-10 min.

GRÖNKÅLSCHIPS

Voila! Ett supernyttigt och hälsosamt tilltugg eller snacks som till och med barnen gillade!
Ser ju lite halväckligt ut på bilden men jag lovar att det var supergott!

GRÖNKÅLSCHIPS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar